Faith?


Fick ett kinderägg. I kinderägget fanns en smurf. Inte vilken smurf som helst utan en doktors-smurf. Tyckte det kändes lite ironiskt just nu med tanke på alla mina problem.
Satte han iallafall bredvid mina mediciner för mina utslag, tyckte han passade in där 😉

Tack alla ni som frågar, det går faktiskt äntligen åt rätt håll! Det verkar som dunderkuren med kortisontabletter ger effekt. Utslagen har minskat och det kliar mycket mindre. Det är inte bra än men det går åt rätt håll och jag riskerar för stunden iallafall inte att bli knäpp av klåda! Får hoppas det fortsätter så och snart är borta.. Fortsätter med mina mediciner och så har jag ny tid på kliniken på fredag igen. Kanske får jag tillochmed veta vad felet är då? Idag är dessutom en stor dag, Robin ska nämligen gå tillbaka till jobbet idag. Efter 4 veckor hemma är det dags att hitta tillbaka till vardagen.
Kommer bli lite läskigt att bli helt själv hela eftermiddag och kvällar med Lilleman, man måste likssom hitta en ny rutin. Men vi är nog ett bra team tror jag ♡ Men vi kommer sakna maken så otroligt mycket!
Är dock så enormt tacksam över vårt beslut att se till att ta ur dubbladagar denna första tiden så vi båda kunde vara hemma med Tino. Dels för att jag har haft så ont fysiskt och jag har haft så många problem och det har varit så mycket känslor att jag inte hade orkat dra allt själv, men även känner jag sådan glädje att vi valde att vara i bebisbubblan tillsammans, att båda fick lära känna Lilleman tillsammans. För oss har det varit viktigt och det känns så skönt att vi gjorde ett så bra val i den frågan ♡ 

Men nu, Hej nya vardag!