Självkontroll


Jag gick ju upp ca 20 kilo under min graviditet, mycket på grund ut av den elaka vätskan som tog över min kropp.
Hälften av det försvann på några veckor efter förlossningen. Men sedan var jag inte så rörlig då jag hade problem med fiffi och stora smärtor i min kropp och drabbades även av pupp, vilket gjorde att jag inte kunde jobba vidare på min kropp, jag ökade väl istället på ett par kilo igen... Dessutom fokuserade jag på att lära mig rollen som mamma till underbara Valentino. 
Och jag är stolt över min kropp, bristningarna stör mig inte alls. Men extra kilona stör nu och att känna mig svag i kroppen irriterar mig. Så sakta börjar jag ta tag i mig själv, ta kontroll över min kropp. 
De flesta 4 månaderna kunde jag inte alls göra något pgr alla problem. Men sedan kunde jag sakta börja röra mig. Och nu den sista månaden har jag faktiskt börjat känna att kroppen börjar hänga med. Den gör inte lika ont längre och tar inte heller stryk av minsta lilla. Och solen hjälper mig ge mig energi och vilja att försöka röra mig och dra ner på sockret igen.
Så sakta börjar det hända saker. Och det visar sig med mer än 5 kilos nedgång och 6 cm minus på midjan! Älskar när man får resultat! Nu är jag på G! 


Kan ni fatta att lillemannen nu är 6 månader gammal? Helt sjukt, ett halvår! Hur är det möjligt? Älskade älskade du, bromsa ner tiden lite ♡