Allmänt, Jobb & Nöje barn, inköp, kläder, marknad

Att få sova ut

Valentino sov hos mamma natten till idag, vilket gav oss en lång härlig sovmorgon. Det är en riktigt lyx att båda får sova tills vi själva vaknar, ingen bebis, ingen hund, inga alarm. Hur ofta händer det egentligen? Så det var magiskt och det var så välbehövligt! Resterande dag blev sedan väldigt produktiv, har packat upp efter 2 resor, städat och tagit tag i projektet att hitta rätt plats till alla tavlor, gav mig också på tvätthögen! Så skönt att få vara full av energi och känna att man dessutom har tiden och lusten att fixa här hemma! Snart har vi äntligen ett färdigt hem!


Fick även packat upp våra fina inköp från marknaden. Blev lite nya kläder till Lilleman, väggkalendrar (med bästa motiven på!), fläderblomsthe, kryddor, leggings, 4 böcker av Virginia Andrews (så sjukt glad över att jag hittade 4 böcker jag inte hade! Letar på varje loppis jag är och försöker samla på mig hela samlingen, så blir SÅ glad när jag hittade 4!)
Och så fick jag ett jättefint halsband av maken med, med en liten ängel på 💜
Sedan blev det även en massa god mat, lite munkar, godis, bär, frukt, lotter och karuseller såklart!


Valentino blev bortskämd med så söta saker! Tröjan med texten "jag älskar mamma och pappa men mormor är bäst" är ju så söt, ni kan ju aldrig gissa vem som gav den, haha 😉


Och en ny jacka! Är så glad för den! Tino fick ju en sådan jacka redan förra året av mamma och Pia, när han inte ens var född. Den jackan har han sedan haft hela vintern och våren och den har varit (och är, för han kan fortfarande ha den ett litet tag till) så otroligt söt på honom! Så jag är så glad för att nu när han växer ur den gamla så har han en ny jacka i samma stuk fast nu med nya färger och motiv ♡♡♡


Och så hittade mamma de sötaste små arbetsbyxorna! Alltså de är helt sjukt söta, det är verkligen exakta arbetsbyxor, med reflexer, knäskydd, fickor och plats för verktyg, men i miniformat! Så söta! Byxorna är i hans nästa storlek så det bör vara samtidigt som han börjat gå lite, hur sött kommer inte det vara?
Kan sitta hos morfar i matchande byxor och allt  😊

Han fick även en supersöt dregglis av kusin Leah, med små apor på, men den var i tvätten när kom på att fotografera, så visar den en annan dag, men den är så gullig!

Så det blev en hel del fina saker detta året! Och fina minnen! Tusen tack för allt! ❤

Har ni läsare varit på någon marknad detta året förresten? 
[Gilla gärna inlägget]