Form & Hälsa gravid, järninfusion, sjukhus

Sjukhushäng hela dagen

(null)

Efter en natt utan någon sömn pga en massa sammandragningar och illamående så var det äntligen dags för lite sjukhushäng! 
Först gick vi till ultraljudsmottagningen för et tillväxtultraljud av lillebror. Tack och lov så såg allt fint ut. Bebisen var dock busig och ville inte bli fotograferad så blev inga ultraljudsbilder med hem, men däremot fick vi se han busa runder där inne utan någon bekymmer ❤️ Uppskattad vikt är 2,3 kilo så han följer kurvan perfekt ❤️
Sedan fick jag traska över till förlossningen för att få järninfusion. Vet inte vad mina nivåer ligger på just nu för det är en månad sedan jag tog senaste blodprover men redan då var jag som sagt väldigt låg på hb och ferritin. Och det har troligtvis hunnit sjunka rätt mycket mer sedan dessa, så järninfusion har varit efterlängtat!

Blev dock en massa fördröjningar och det tog nog två timmar längre tid än vi planerat för. Så resten av dagen blev inte som tänkt.
Men Robin åkte och gjorde ärenden medans jag låg och väntade. Personalen var dock väldigt fantastisk och jag serverades både dricka och frukt ❤️

Nu är vi hemkomna. De jädra sammandragningarna fortsätter tyvärr så det är bara att fortsätta ta det lungt för min del. Sååååå tråkigt! Men hoppas det är bättre i morgon så jag kanske kan röra mig utan att få ont.
Och så hoppas vi att energin börjar smyga sig tillbaka inom de närmaste med ❤️❤️