Form & Hälsa familj, mående

Att inte må bra

Jag har varit nere i en svacka de senaste dagarna. Ja "igen", som ni nog tänker.. ber om ursäkt men kan inte riktigt hjälpa det. Därför har jag inte varit så aktiv här. För jag har mest kämpat för att komma upp ur sängen, för att lyckas avbryta mina ångestattacker, för att hålla mig ovanför vattenytan. 
Men igår började det vända, började få lite mer energi. Den utvecklingen har fortsatt även idag och jag har både varit i affären och städat!
Så nu vänder det nog igen. Men har med mannen hjälp fått bokat en läkartid i nästa vecka, så ska vi se vad vi kan göra åt det hela. 


Men den här lilla krabaten, han lyckas alltid få mig att skratta. Att vara hans mamma är det som ger mig mest styrka! Han är det renaste och finaste på denna jord och han ger mig kraft utan att ens veta om det. Hans skratt värmer min själ och när han kramar om en så känns det som han fyller hela ens hjärta med kärlek.
Det är det finaste ♡


[Gilla gärna inlägget, var inte heller rädd att komma med frågor]
#1 - - Anonym:

Vad är det som triggar fram din ångest? Och hur avbryter du attackerna?

Svar: Jättebra frågor som jag ska försöka svara på i ett inlägg snart, blir smidigast att göra det så.
Sandra Kaun

#2 - - Mormor Anna:

Oj vad jag blir tårfylld av dina inlägg ibland. De är så fulla med kärlek att man kunde skriva en hel roman bara baserat på en vecka av ditt liv.
Jag har inte sett något inlägg om utvecklingen efter läkarbesöket så jag håller tummarna för att det gick jättebra.

Svar: Alltså, jag blir otroligt glad över att läsa sådana kommentarer, tusen tack för dina ord ♡
Har ännu inte så mycket att uppdatera kring läkaren därför jag avvaktat lite, men jag står och väntar på att få hjälpen så vi håller tummarna att det kommer snart ❤
Sandra Kaun

#3 - - Lisa:

Tack och lov för barn och djur när man mår dåligt :) Hoppas du mår bättre snart och att du får den hjälp du behöver. Ha en skön helg :)

Svar: Tack så mycket ❤ Hoppas även du får en härlig helg.
Sandra Kaun