Familjeliv 2019, flytt, skola, stolt

När blev du så stor?


Leah lyckades ju komma in på sin drömskola nere i Lund och började där i veckan.
Idag körde vi ner ett fullt lass med saker till hennes nya boende. Hon hyr ett fint rum i ett vackert gammalt hus, bara en kort cykeltur ifrån skolan, verkligen helt super!
Hjälpte henne sätta upp taklampa och gardiner då hon har så enormt högt i tak i rummet. Men så mysigt!


Men jag kan inte riktigt förstå hur tiden gått så fort. Nyss var hon lilla Leah som glatt skrek "BaBa" när hon såg mig, nu har hon flyttat hemifrån! Helt galet!
Hur gammal är jag egentligen??

Men jag är så stolt över henne! Hon har kämpat hårt för detta och hon ger sig på en enormt tuff utbildning som kommer innebära 3 tuffa år innan hon får sin studentmössa, men hon kommer klara det galant! Och att våga flytta en timme bort från all familj när man är 16 år gammal är faktiskt jädrigt modigt! Jag hade aldrig varit mogen nog för det..  så jag är imponerad, och jag är stolt. Över mitt gudbarn och vän. Kommer sakna att ha henne så nära att jag oftast såg henne varje dag, men hon fick en timme ifrån, det är fullt möjliga avstånd för att umgås! 

Lycka till nu Leah, vet att jag alltid finns här! När du tvekar, när du känner dig osäker, när du känner dig rädd. När du är exalterad, glad och sprudlande glad. Jag finns här genom hela resan. Dag som natt. Alltid. Glöm aldrig det! 


[Gilla gärna inlägget]
#1 - - Bodil :

Tiden går verkligen fort. Älskade Leah.❤❤

#2 - - Anonym:

Lycka till Leah 😍