Jobb & Nöje förening, nystart, projekt

Nya projekt


Jag har haft en idee gnagandes i mitt huvud i många år. Och en vision ska man följa, man måste våga lite här i livet. Så igår startade ett nytt kapitel. Till min hjälp har jag min fina make och min fina vän och kusin Felicia som stöttar och hjälper till hundra procent. Tillsammans har vi skapat en förening och en styrelse. I går. I går blev vi en förening, en juridisk person. Så spännande! Nervöst och lite skrämmande men också så förväntansfullt.
Projektet är långsiktigt men vi hoppas alla allt det kommer gå vägen!
Mer ingående kring projektet får dock vänta, detaljerna håller vi lite för oss själva än så länge ♡


Men projektet är inskålat och påbörjat. Är så glad att ha mina fina stöttepelare som är villiga att följa mina visioner och drömmar ♡[Gilla gärna inlägget]
#1 - - Mormor Anna:

Vad roligt att du vågade göra något av din ide, ska bli spännande och läsa om kommande projekt för er förening, önskar er all lycka.
Jag hoppas det inte gör något att jag läser och kommenterar i sjok. Jag har själv mina perioder där energin fattas.
Åldern är något högre var dag tyvärr. Men det är underbart att läsa om dig och din familj. Bara för dina tips och idéer borde du få pris tycker jag.

Svar: Tack, vi ser väldigt mycket fram emot projektet och du kan tro att vi kommer dela med oss av resan framåt 🙂 Tråkigt att höra att du har perioder med lite energi, hoppas allt är bra med dig?
Sandra Kaun