Allmänt 2019, familj, julafton

En underbar jul

(null)

(null)

Klockan 18 samlades vi som skulle fira jul ihop i år (delar av släkten kör vart annat år så varannat år är vi inte så många, haha)
Vi år var vi i syrrans nya lägenhet, vilket ju passade oss bra då det är typ 5 minuters gångavstånd till oss!

(null)

Lilleman deltog såklart i traditionen att på julafton har man slips ❤️

(null)

(null)

Tomten hittade till oss som vanligt runt nio tiden, och han fick jobba länge i år igen...

(null)

Årets tomtebild med barnen ❤️ (varav ingen tror på tomten för tillfället haha. Alla vet vem det är, yes inklusive Valentino) tror dock tomten kommer bli ett större mysterium nästa år för honom, men nu har han superkoll på vem det är. :-)

(null)

(null)

Sedan öppnades det glatt paket. Fick så otroligt mycket fina saker, är så otroligt fint att nära och kära lagt ner tid på att hitta så perfekta saker till en, det värmer i hjärtat ❤️ 
Sedan är det också så roligt att se vad andra tycker om det man gett, vill inte tuta på egen tuta men jag tror vi lyckades träffa rätt bra på alla i år ❤️

(null)

(null)

Sedan körde vi såklart julklappsspelet! I år fick vi spela det sittandes på golvet med en superglad Valentino som försökte jaga tärningen hela tiden. Stackaren försökte krypa efter den hela tiden utan att få tag på den en ända gång!
Var väldigt roligt att i år lyckades det faktiskt sluta med att alla hade iallafall en vinst, rätt roligt!

(null)

Trots att klockan blev mycket och Tino var trött så var han på så otroligt bra humör och varvade med att leka själv på golvet till att sitta i folks knä och mysa eller sjunga. Så han fick vara vaken och det var han ända tills vi åkte hem efter midnatt.

(null)

(null)

(null)

Med den här bilden väljer jag att avsluta. För det är typ omöjligt att få en bild på oss tre där alla ser någorlunda vettiga ut samtidigt haha, men plötsligt hände det! Gäller att avsluta på topp så det här fick bli sista bilden.

Har haft en underbar julafton och jag är så glad för alla som delat dagen med oss! Familjen runt sig en dag som den här ger kraft för själen ❤️
Tusen tack för idag (igår) och en riktigt god jul på er alla![gilla gärna inlägget]
#1 - - Bodil :

Tack själv. Det har varit så kul. Och tack för de fina presenterna. ❤

#2 - - Bodil :

Tack själv. Det har varit så kul. Och tack för de fina presenterna. ❤

Svar: Tack själv 😍😍
Sandra Kaun