Jobb & Nöje 2019, final, musikal, teater, vänner

Final

Nu är sista föreställningen gjord. Det är med lite sorg man packar ner sin kostym och sim rekvisita för sista gången. 
Men det var en bra föreställning. Vi undvek dock inte regnet, när det var ungefär 20 minuter kvar så öppnade sig himlen och det började ösregna. Detta resulterade tyvärr i att jag missade och gjorde entré allt för tidigt i nästa scen (man hörde iiiiingenting där bak när det regnade) vilket var taskigt för se som var på scen. Men sådant är tyvärr livet ibland 😒😪 Man känner sig alltid dum när man sabbar för andra....
Men jag hade iallafall rätt skor på mig!


Regnet fortsatte sedan i ca 10 minuter och hann sabba en del men tack och lov slutade det iallafall regna till finalen. Skönt att kunna köra slutet och tacka publiken utan ösregn. 


Men annars gick föreställningen bra och publiken var härligt!

Och det känns jättetråkigt att man inte ska få göra "klapp & stamp" och "vi vill ha sex"dansen igen, de var SÅ roliga att göra 😊


Avslutar med att lägga in lite av de fina bilderna som Jenny tog under ett rep ♡Älskar bilderna, tack igen Jenny! 
[Bilder tagna av Jenny Axelsson]

Tack alla härliga människor för denna våren och sommaren tillsammans! Har varit så roligt att skapa denna musikal tillsammans! 
Vi ses på avslutningsfesten! 💜
#1 - - Mormor Anna:

Ja det är sorgligt när roliga saker slutar men så kul att man kan se fram emot att något roligt ska börja. Vilken tur att skorna och du var på samma plats den här gången. Jag har pratat med gubben och vi ska boka en liten tripp för att se nästa års föreställning, om det blir en förstås.

Svar: Det låter verkligen trevligt, då hoppas vi att vi får till en bra musikal nästa år för er 😊😊
Sandra Kaun