Allmänt, Familjeliv, Jobb & Nöje 2019, kransar, midsommar, sömnbrist

Jobb i alla former

I går/idag/i natt var jag plötsligt tillbaka på tidningsjobbet, de behövde någon och vi behöver lite extra pengar så varför inte?
Hann dock inte sova (eller lyckades snarare inte somna) något innan jobbpasset som började 01.45
Jobbade sedan till 05 och kom i säng 06. Upp igen 09 (Okey kom inte upp förrens 09.30 för var helt slut) för att börja göra kransar...

Hade galet mycket att göra, med 33 beställda midsommarkransar som skulle göras... Är ju roligt att vara populär förvisso men det var tufft att göra så många! (Plus en midsommarstång som jag klädde först)


Hade tack och lov både fina mamma och fina moster Pia som hjälpte mig. Utan dom hade det som vanligt aldrig funnits en chans att det skulle bli klart! Även tacksam till att Tino var snäll, och för Robin som kom och hjälpte lite innan han körde hem bebis och även roligt att spendera lite av jobbtiden med härliga samtal med Leah som hängde lite med oss i vår grönska!

Men NU är det klart! Hemkommen och helt slut. MEN då kan jag roa mig med att jag snart ska iväg igen, för om ca 45 min börjar mitt jobbpass med tidningarna 😥😴 
Okey - erkänner, blev inte jättebra planerat detta. Helt klart för lite sömn. Får bara hålla tummarna att jag fixar tidningsrundan iallafall..

Maken fixar iallafall med leveranserna av alla kransar, så när jag kommer från jobbet så ska jag iallafall få sova lite!!

[Men stort tack till er som hjälpte mig idag, älskar er!]


[Gilla gärna inlägget]