Allmänt hund, vetrinär, vetrinärhuset

Från barnakuten till djurakuten

 
Från askan och rätt in i elden, eller hur är de man säger?
 
Känns som man äntligen lagt alla sjukbesök bakom sig efter de långa besöken på barnakuten med Tino. Men så fann jag mig sitta idag igen med en akuttid. Denna gången med Willy. "Är det inte det ena så är det de andra"
Klumpedunsen satte ju i halsen i tisdags kväll men denna gången klarade han tack och lov av det själv så vi behövde inte åka iväg (efter att ha rådfrågat en veterinär via telefonen) men idag hade han lite problem med andningen och nosen. Så de tyckte vi skulle komma in för att undersöka det.
Tack och lov var där inga problem med lungorna så det verkar inte som det han satte i halsen hamnade där iallafall. De tror dock att hans hals och nos kan ha blivit lite irriterat när han kämpade med att få bort det som satt fast och att det svullnat lite. Så nu är han satt på avsvällande medicin som ska tas över helgen. Så hoppas vi innerligt att det hjälper (annars är det sövning och kamerakoll som gäller)
 
Älskar den hunden men tycker verkligen att det får räcka nu med hans klumpigt, glupskhet och allergier. Kostar oss skjortan! Dagens lilla besök med medicin till kostade ju en hel del och det fanns väl inte riktigt i vår buffert just nu när vi ska flytta.. suck..
Jaja, Willy mår bra under omständigheterna iallafall, det är trots allt det viktigaste ♡