Allmänt, Form & Hälsa ideal, kropp, självkänsla

Just being fat?

Jag kämpar vidare i min resa mot en stark och sund kropp. Det tar tid. Men saker händer, det känner jag.
Men jag har långt kvar absolut. Men just nu är det okey, för jag känner samtidigt att det händer något, det är på G. 
När en är ute i offentliga saker numera kan jag dra in magen (en chock när man upptäcker efter en förlossning att man inte alls kan det längre) Jag har aldrig trivs med en synlig mage, det är nog det som alltid får mig att inte trivas med mig själv. Så nu är jag glad att jag ändå kan dra in magen, det bevisar att musklerna hittat tillbaka och kan aktiveras (snart dags för renare träning av mage) 
Men visst, hemma framför spegeln, utan kläder och utan att försöka dra in magen, så ser jag fortfarande gravid ut. Thats the true!
Men vet ni vad, det finns fuskmedel om man tillfälligt vill boozta sitt ego. Som i morgon, då ska jag på fest och vill känna mig lite fin. Ha lite haft figurnära kläder (som jag btw valde ut igår!) 
Då tar man fram gördel! 


Så här har ni sanningen (igen) this is me! Min postpartum-body. Hatar den men också sjukt stolt över den!
Tänkte inte direkt slänga upp fler bilder på min kropp i den brutala sanningen som detta ger (även om mitt förra för länge sedan fick så fint mottagande från folk) men ville ändå visa att "ja, så här kan fan en kropp se ut 8 månader efter en graviditet, alla blir inte pinnsmala direkt av sig själv!!"
Och så ville jag visa just för att visa det komiska i vad en gördel (Trosa och b-h) kan göra. På båda bilderna har jag helt slappnat av i magen, men det är ändå rätt stor skillnad 😉 
Så där har ni det, verkligheten jäntemot fusken som finns kring kroppen. 
[Gilla gärna inlägget]