Familjeliv, Jobb & Nöje familj, födelsedag, presenter

Att fylla år


Ojojoj vilken härlig födelsedag det blev ♡ Firade med en del av stora familjen vilket var helt underbart härligt! Fick så enormt mycket fina presenter, allt ifrån böcker, till sugrör av metall, till en massa fina julkläder och julsaker. Älskar var enda liten sak, och jag fick så mycket fina meddelande från folk runt om i Sverige och det är så fint när där är så mycket kärlek!

Och Valentino hade nog den bästa kvällen i sitt liv, han var på strålande humör och fick busa hela kvällen med alla gäster som var där, så söt han var ♡


Måste ju också visa den nya tröjan jag valt ut till Tino till min födelsedag i märket baby GAP, tycker londonmotivet var helt klockrent och kände att det var så rätt ♡ Så glad över att ha hittat den tröjan!

Så det blev en underbar kväll, kusinen kom även förbi en runda och annonserade den otroligt superfina nyheten att de väntar barn, vilket är så enormt fantastiskt! Är så jädra glad för deras skull och Valentino får en liten syssling att leka med ♡
.Grattis igen Felicia och Simon, vi är så glada för er skull! ♡ Vi finns alltid här för er om det är något! 


. Så tycker nog att gårdagen kan gå under kategorin awsome födelsedag! Allt ifrån tårta och paket på morgonen, till jobbmöte med födelsedagsfika, till ingång av nya samarbeten, till kalas med familjen, goda glada nyheter, skratt och bus. En underbar dag helt enkelt.
Tack alla som bidrog till att dagen blev som den blev ♡


[Gilla gärna inlägget]