Allmänt barn, hund, julmarknad, resa

Julfix


Vilken dag! Hade muntlig examination på andra kursen idag (klarade den, Yeay!) Och sedan fick julkläderna åka fram för vi skulle träffa en reporter angående vår julmarknad ♡ Det är så roligt att tidningar runt om vill lyfta upp och få vår julmarknad att synas!
Kommer nog bli ett fantastiskt reportage!

Finaste lokaltidningen Ängelholm skrev också om oss här om dagen, ni som inte har tidningen kan läsa artikeln på deras hemsida HÄR

Kan ju säga att jullängtan inte minskar av att se en massa julsaker ♡

För övrigt så är det mest plugg och vård av Lilleman. Han har åkt på lite problem med sin förkylning som har satt sig på näsa/luftrör. Han har haft lite ansträngd andning och så blir han så täppt att han inte kan andas (trots både nässkölj, koksalt och nässpray)
Var hos läkaren i tisdags och fick medicin som ska verka luftrörsvidgande och slemlösande.. Blev bättre först men nu har vi åter igen en natt med en bebis som är så täppt att han inte kan andas så han vaknar hela tiden och är superledsen för han är så trött men han inte sova. Uch vad det värker i mammahjärtat!!! Vill ju bara göra allt bra och få honom att vara trygg och frisk.

Sedan hjälper inte heller att även Willy har varit dålig, här hemma har det verkligen gått runt 😥 Men hunden verkar iallafall må mycket bättre nu igen tack och lov!

Och förresten - det är vara 18 dagar och 12 timmar tills det äntligen är dags för London!!!![Gilla gärna inlägget]