Allmänt london, mammaliv, studera

Vara mamma och student..

Något som ibland kan vara svårt, gäller att verkligen passa på att plugga på dagtid när Tino är på förskolan och sedan ägna sig åt mammarollen på eftermiddag/kväll. 
Har dock fått en del huvudvärk på sistone vilket jag misstänker är för att jag sitter vid datorn, är ju inte det bästa för ögonen. Fortsätter det får det väl bli ett besök till optikern..  Men under tiden så pluggar jag vidare, är svårt men väldigt roligt och intressant. Så mycket att lära sig!

Sedan mellan halv 2 och 3 går jag och hämtar hem Lilleman igen, bästa stunden på dagen är att se hans leende när han ser mamma komma ♡ Det är inte alltid han är superintresserad att gå hem men han ger mig alltid sitt speciella leende när han får syn på mig <3


Och nu har kylan börjat komma, vilket märks mest på morgnarna när vi går till förskolan, insåg att det var dags för att köpa en overall till Valentino. Hittade en så fin med fafflor på, hur söt är inte den??? 
Blev även ett par supertåliga vantar så han kan leka ute utan att bli så kall om fingrarna.
Sedan "råkade" det följa med en onezie med från GAP. Tycker baby Gap har så fina kläder (och otroligt bra kvalite) och när den var på rea så kändes det som att det helt enkelt var ödet. 


Ja menar - titta så söt den är!!

Oh gud vad jag ser fram emot att få åka till London och köpa lite roliga kläder till Tino! Kommer nog tillbringa 3 timmar på bara barnavdelningen på primarket 😂😂
Där finns ju så mycket fint!!
Snaaaaart ska vi åka, kan knappt stå ut med väntan!


Men nu, ska jag bädda ner mig och titta på serier innan det är dags att sova. Har fortfarande huvudvärk och Tino är fortfarande snuvig så han har en del uppvaknande på nätterna vilket gör att ens sömn blir lite lidande just nu så man är rätt sliten. Men men, i morgon är en ny dag!
[Gilla gärna inlägget]