Allmänt gasbil, nybil, säljabil

Säger hejdå


Vi har funderat mycket här hemma, eller ja, jag mest, på att byta min bil. Den slutar ju vara "nybil" nu så prismässigt kommer den vara som alla andra. Och det har funnit lite annat i andra bilar som lockat mig en del bland annat att hitta ett bättre miljömässigt alternativ... 
Vi har varit och tittat på några begagnade bilar som körs med gas, läst på en del och pratat med folk. Att köra med gas är i dagsläget det nästbästa alternativet för miljön då du inte tillför mer koldioxidutsläpp. Så mycket bättre för vår atmosfär! Så jag har varit väldigt sugen på att helt enkelt byta till en bil som kör på gas (och bensin då de har 2 tankar och kan köra på båda)
I går hittade vi dessutom bilen som kändes rätt! Årsmodell 2010, mörkblå Volkswagen passat. Superfin och i otroligt bra skick!

Så nu är valet gjort. I morgon lämnar vi in min gamla bil och köper den nya.
Har älskat att äga Bell. Att köpa en ny bil var otroligt lyxigt och jag känner mig så tacksam för den upplevelsen. Hon är fortfarande så otroligt fin och är helt underbar att köra. Men man utvecklas med tiden och jag känner att jag vill gå vidare i en annan riktning. Men det är klart det känns lite sorgligt att lämna i från mig henne, men jag får bara se fram emot att lära känna min lilla gasbil istället  :-)











[Gilla gärna inlägget]