Allmänt 2019, Cybex, balioS, barnvagn

Snyggaste vagnen!


I går fick vi äntligen hem Valentinos nya vagn! 
Den gamla vagnen kunde man inte ställa in ryggstödet så pass att Tino kunde sitta helt rak utan han var alltid tvungen att sitta lite lutad bakåt om han skulle vara ordentligt bältad. Vet att det må vara ergonomiskt tänk men våran Tino brydde sig inte om det utan blev väldigt frustrerad över att inte kunna sitta rakt när han ville det. 
Så efter mycket surfande och besökande i barnvagnsbutiker så bestämde vi oss för en Cybex Balios S. Modellen hade allt vi önskade gällande snabb ihopfällning, ta liten plats, bra hjul som är svängbara framtid, avtagbar rem och så sittläge och även fullt liggläge. Ännu bättre var att modellen även har extra stor sufflett vilket är perfekt! Den är också vändbar vilket ju ändå är lite mysigt ♡
Vi lyckades också enas om en design i mörk demiblue med brunt läder. Och vagnen känns SÅ lyxig! Vill bara ut och köra hela tiden. 

Vi är än så länge supernöjd med vagnen, den är så snygg, bra funktioner som gör att Tino sitter och ligger bra i den och han är så nöjd över att sitta i den! Ser fram emot att utforska den lite mer i framtiden!


[Gilla gärna inlägget]

#1 - - Bofil:

Jätte fin vagn

Svar: Tack 🙂
Sandra Kaun