Familjeliv bronsbröllop, bröllopsdag, årsdag

Att få vara din fru


Idag är det 8 år sedan jag hade det stora äran att få bli fru Kaun, att bli Mrs Kaun.
Jag minns det som igår hur jag vaknade upp till en klarblå himmel, på hur mina ben skakade av nervositet när jag mötte Robins blick där jag gick uppför altargången. Minns bilresans fnitter och samtal när vi var påväg till festlokalen, jag minns hur varma vindarna var när vi stod ute och såg de fina fyrverkerierna, jag minns när vi ringde och bokade en taxi till hotellet när klockan närmare sig tre på natten.

Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag kan knappt fatta att det har gått 8 år sedan dess. 

Jag älskar dig så mycket min underbara make ♡ i dig finner jag mig själv. Du ger mig kraft när jag är svag, du lockar mig till skratt när jag är ledsen, du lyssnar när jag behöver prata, du testar när jag ber, du värmer mitt hjärta med din kärlek när resten av världen ibland ger mig is, du stöttar mig när jag testar nya vägar och du slåss när jag inte vågar ta striden. Du är min bästa vän, min själsfrände och den som fyller mitt liv med mening.
Jag förstår inte alls hur du orkar stå ut med mig ibland, men jag är så otroligt tacksam att du gör det.
Jag älskar dig och jag älskar vårt gemensamma liv.
Familjen vi skapar är det dyrbaraste för mig ♡

Tack för att jag får älska dig Robin ♡


Vi valde att fira dagen hemma i lite lugn och ro. Lagade fläskfilé och potatisgratäng och dukade fint. Så år vi en god middag tillsammans (Nu vet vi också att Lilleman tycker om potatisgratäng och fläskfilé, men inte gurka..)

Sedan myste vi ner oss i soffan och tittade på serier och åt glass och frukt..
Avslappnad, mysigt, romantiskt, roligt. En helt underbar kväll helt enkelt ♡


Och tusen tack finaste mamma, B-g, Matte och Pia för era fina presenter! Finaste blombuketten och sedan ett presentkort till oss så vi ska äta gott när vi åker till Ullared i nästa vecka, hur fint är inte det? Känner oss så bortskämda ♡ Tack alla ♡


Och tusen tack för alla era gratulationer, är så värmande att folk tänker på oss på vår bröllopsdag ♡


[Gilla gärna inlägget]
#1 - - Mormor Anna:

Inget fel på lite hemmamys fastän man firar bröllopsdag. Det är som du skriver den man firar med som är det viktiga.
Jag och min man firade bröllopsdag via skype i tre år när han jobbade på oljerigg i Norge och vi har varit gifta i 36 år, jag skulle inte ändrat ett enda firande även om jag hade den möjligheten. Skönt att se unga människor som älskar varandra fortfarande, ibland undrar man ifall folk inte tar för lätt på löftena man ger i kyrka. Kämpa på, dessutom så brukar gubbarna testa våra nerver ganska ofta de med.

Svar: oj vilket jobb, måste varit svårt att vara åtskilda så länge som man kan vara när det är jobb på oljeplattformar och dylikt??
Sandra Kaun