Allmänt magsjuk, massage, relax, spa

Avslappning

(null)

(null)

För att fira att min första termin var gjort så ville jag ha en helg med relax och avslappning. Vi bokade in oss på Tylösand för ett härligt vackert rum, god mat och spa med massage!

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade det så mysigt med bubbel, onyttiga mellanmål och omringade av härliga budskap!

(null)

Först besöket till spaet blev på fredagen innan middagen. Att bara ligga och slapp av i härligt varmt vatten och inte ha någonting att stressa till vart helt underbart.
Det fanns inga måsten, inget plugg, inte barnansvar, ingen städning, inget jobb, inget som annars pockar på ens tid och energi. Vi var va ❤️ vi myste, pratade, skrattade, slappnade av tillsammans!

(null)

(null)

(null)
Sedan avslutades kvällen med några timmar i en underbar resturang med god mat och så fantastisk personal, verkligen så måna om sina gäster! 

(null)

(null)

Sen började lördagen med en härlig hotellfrukost! Efter det tog vi det lungt och spelade lite biljard innan vi packade ihop oss för att checka ut.
Men efter vi checkat ut så gick vi in på spaet igen. Vi hade bokat till för härlig massage och efter det så valde vi att stanna en stund och bara fortsätta slappa med värma pooler och bubbelbad, vi fortsatte verkligen på anti-stress temat och bara tog det lungt. Några timmar senare packade vi ihop oss och satte kurs hem för en fortsatt lugn och mysig dag där hemma då tino skulle vara hos mormor till söndag. 
Men på söndag eftermiddag/kväll började vi saknar honom så mycket så övervägde att åka och hämta honom...
Men valdetillsist att köra vidare på våra planer och åka och hämtade kinamat och bäddade ner oss i soffan framför en lång härlig film.
Härligt avslut.


Dock vaknade jag i natt av att Robin kräktes en massa... vi trodde att det nog var någon matförgiftning eller liknande... men sedan när jag skulle hämta lilleman så fick jag även veta att även mamma var sjuk och hade kräkts... så vet inte riktigt om det bara är en konstig skumt eller om det är en ny runda av maginfluensa? 
Håll tummarna för att det försvinner lika snabbt som det dök upp! Orkar inte med sjukdomar just nu ledsen 😞 #1 - - Hemma Hos Felicia:

åh vad härligt!! Ser ut som att ni haft det hur bra som helst!

Svar: Ja verkligen, det var så härligt ❤️❤️
Sandra Kaun