Allmänt allergi, blodprov

Så trött men så glad

(null)

Dagen började med ett inbokat läkarbesök med Valentino. Han har ju fortfarande problem med sin mage så det ska kollas mer på det. 
Givetvis var det inget roligt att lämna blodprov igen, framförallt inte idag då det skulle tas flera rör. Men personalen var så duktiga och Tino tog det rätt så bra idag.
Så nu ska vi vänta i ett par veckor för att se om proverna kan säga något. Annars får vi se vad nästa steg blir.

Nu ska vi bara få rätt på mannens fotproblem med. Han har börjat få problem på jobbet med att stå hela dagarna på hårt underlag. Han har speciella inlägg och grejer men han får ändå så ont. Är inbokat tid för koll och tejpning för han med. Så får vi se hur det bäst kan lösas.

Och så borde jag ta mig i kragen själv och boka tid för en allergiutredning för lilla mig. Jag går nästan alltid runt med förkylningssymptom och har gjort det egentligen i många år. Har alltid bara nöjt mig med att jag är pollen och dammallergiker men känner att det måste vara något mer som ligger i grunden...  var ju duktig och ringde förra året men då var det mitt i en pollensäsong så jag skulle återkomma till hösten istället, sett hr jag såklart inte gjort, hur svårt ska det vara egentligen?

Jaja det får bli ett senare problem. Nu måste jag packa lite och plugga och så ska jag ha telefonmöte innan jag på riktigt kan hålla helg!