Allmänt Visby, glasögon, semester, sjukdom

Sjukstuga

Sista veckan har varit en evighetstripp med sjukstuga här hemma. Magsjuka och cirkulerat, mellan oss här hemma och hemma hos mamma och det hushållet Är så jädra tradigt! Robin hade riktigt otur och åkte på det två gånger, han var fört ut och fick det även en runda till när vi trodde det var över... riktigt surt..
Men vågar tänka framåt nu och hoppas innerligt att det räcker med magsjuka för våran del nu, iallafall fram till nästa vinter! 
Men med en 14 månaders på förskola är tyvärr oddsen emot oss...

(null)

Men har iallafall fått hem mina glasögon, känns så mycket skönare att sitta framför datorn med dessa! Helt klart rätt av optikern att mina ögon behövde det. Ska ha dom till tv (och mobil) med egentligen meeeen det dröjer nog ett tag, haha.

Robin har fått sina nya med och han är så snygg i dom! Får ta en bild och visa sen! Han är dessutom så lycklig för med dessa glasögon fick han dessutom ett par solglasögon med styrka på köpet, så han är så nöjd! 💖 

OCH en stor grej - ikväll bokade vi sommarsemestern!
Vi kommer tillsammans med mamma, matte,b-g och pia tillbringa en härlig vecka i augusti mitt inne i Visby! Längtar redan!!
Kommer bli så roligt att få se mer av Visby som är en så vacker stad! Och så ska vi faktiskt titta på andra saker på Gotland denna gången, nu när vi inte måste cykla!

Så Visby - soon we come!!
Har ni några smultron ställen eller tips från Gotland?? Dela gärna med er! 💖 💖