Allmänt Ullared, barn, gekås, sjuk

Från shopping till sjukstuga

I dag satte vi kurs mot Ullared för att handla saker till hushållet och till Valentino.
Ett av huvudmålet var att eventuellt köpa en superfin mini-soffa till Valentinos rum. Hade spanat in den och var nästan säker på att det skulle bli den soffan och så ett litet bord till, så han kunde ha i sitt rum och leka. MEN såklart hade typ alla andra också bestämt sig för att handla barnmöbler just nu så sofforna var slut! Suck!!!!
Fick förvisso en himla massa annat roligt, både till hemmet och till oss. 
(null)

 
Tillexempel så fick Valentino en härlig vårjacka och söta batmanskor , inte dåligt det! Och en potta! Tänkte vi ska bära introducera den så han kanske blir intresserad av den och vill använda den... 
Blev en och annan leksak med, och så födelsedagspresenter och jag fick äntligen ett par byxor till, hurra!
Så absolut en superbra runda på Ullared, trots soffmissen.
Men är det någon som ska upp där inom den närmaste tiden och tror sig ha plats i bilen (det är som sagt en minisoffa för barn) så får ni gärna kolla i barnavdelningen och höra av er till mig om den finns ❤️❤️


Och nu har vardagslivet slagit rot igen, trots att februari är slut så är det sjukstuga som gäller här igen för lilleman. Feber och krasslig. Tycker så synd om honom när han är ledsen och samtidigt helt slut, som att han själv inte ens riktigt vet varför han är ledsen och inte vet var han mår dåligt. Breaks my mummyheart! 
Får hoppas han får en hyfsat god natt och vaknar lite piggare i morgon, och kanske äter något (till skillnad från idag då han inte viljat äta)
Håll tummarna för oss och hoppas även ni där ute håller er friska ❤️