En blåsig onsdag!

igår orkade jag inte blogga, var helt slut när jag kom hem efter att ha haft möte och sedan varit på utbildningskurs hela eftermiddagen. Sen när jag kom hem så satt jag framför datorn hela kvällen för att försöka fixa två julklappar, när jag väl skulle beställa så visade det sig att dem hade något fel på sin server så det gick inte. Då blev jag bara helt trött och gav upp, gick upp och la mig och titta på fraiser och åt lite choklad. (då var klockan 23.30)
När jag kom hem från jobbet idag så försökte jag beställa det igen och då gick det äntligen igenom! Dock har jag inte fått något bekräftelsemail från företaget vilket man brukar få från dem, så det oroar mig lite. Men väntar tills i morgon innan jag blir riktigt orolig :S

Har även varit duktig och beställt fyra andra julklappar idag, och ska förhoppningsvis hinna beställa några fler idag, inte helt säkert dock efterssom jag idag måste gå och lägga mig tidigt efterssom det är torsdag imorgon och då är det min tidiga morgon på jobbet :S

På fredag så åker jag och mannen till Skövde! har hyrt en stuga så vi ska stanna där över helgen och umgås med johniss som nu bor där, och även bob kommer åka ner från Norrköping, så det kommer bli helt fantastiskt roligt!
(kom dock på nu att jag inte fixat en julklapp än!!) Men det ska iallfall bli roligt. Och jag jobbar bara till 13.00 på fredag så det är perfekt, behöver inte ta ledig för att åka dit, utan kommer sticka lite tidigare från jobbet och sedan startar vi resan upp som bör ta ca fyra timmar, så vi är där innan kvällen kommer, vilket är shönt! Vill ju utnyttja tiden!


Och idag är det jag som gör mat i kollektivet. Jag ska göra potatis och korv soppa, smakade en som Geraldine gjorde när jag var där senaste och tyckte den var så god så nu måste jag testa att göra den själv ;)

Men först ska jag köpa mamma till Förslöv så vi kan lämna av Jespers julkalender och åka inom affären och köpa päror och lite morrötter till middagen! Men dock får jag vänta till skidorna är slut på tvn, för mamma vägrar åka innan det är slut ;)

Visa fler inlägg