Förnyade löften

(null)

När vi gifte oss sa vi att för varje tionde år vi varit gifta ska vi förnya våra äktenskapslöften.  I flera år funderade vi på hur vi skulle göra med vår första förnyelse. Vi bestämde oss sedan för att vi ville göra det i High Chaparral. Där finns en så fin gammal träkyrka, och vi älskar ju att klä ut (upp) oss och vi tycker om tidseran, så såklart ville vi göra en vigsel där alla gäster hade tidsenliga kläder och delade en rolig dag i parken med oss.
Förra året firade vi 10 år som gifta men pandemin satte stopp för våra planer. Men nu fick vi äntligen gjort det. Nästan 11 år efter vi sa våra första löften fick vi nu en chans att förnya dom ❤️

(null)

(null)

Min fina syster höll i ceremonin och hon sjöng också låten vi dansade vår första dans som gifta till, tillsammans med Felicia på gitarr.
Ceremonin var så fin, löftena var både ärliga, jordnära, kärleksfulla och med en ton av humör, precis så som vi är. Och Bodil sa så mycket fint. Och sången var så fin och jag älskar hur de lyckades bjuda in till skratt när det blev fel. Var så mysig stund där vi fick förnya våra löften till varandra. Precis som vi önskat.

(null)

Vi var totalt 23 personer som delade vår dag. Och alla hade klätt sig så fint! Älskar hur min familj verkligen går all in på sådant här! De var så fina allihopa! Man blir rörd av att se hur mycket de fixat!

(null)

Snyggaste gänget på High Chaparral!

(null)

Efter ceremonin (och lite fotograferande) så åt vi alla en stor lunch i old Mexiko.
Sedan delade vi upp oss då det är lite svårt att gå så många på samma gång. Så det blev fri lek till middagen vid 19.00

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tyvärr var inte vädret på som bästa sida och vid lunch började det regna och regnade sedan hela dagen. Vilket var så enormt tråkigt.  Vet att andra lyckades se och göra mycket men jag kände mig väldigt nere av det blöta vädret. Men försökte göra vad jag kunde för att Tino iallafall kunde göra lite roliga saker (förutom att hoppa i pölar). Sån tur jag har Robin som kan driva på ❤️
Men blev iallafall pannkakor hos mamma Dalton, guldvaskning för Tino, snea huset och tågresa.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Valentino blev väldigt rädd för tågrånarna och kröp ihop hos mig och sa att han ville hem och titta på sin iPad 😂
När rånarna sedan var döda och tåget rullade vidare så tittar han kaxigt ut och utropar att tjuvarna är döda och vi klarade det, vi vann! Sötnöten. 
(null)

(null)

När parken stängt så gick vi till resturangen diligensen. Vi hade bokat bord och förbeställt våra rötter så vi alla kunde äta tillsammans. Tyvärr fattade resturangen tydligen ingenting för dela blev vi planerade på en mörk uteservering på tre olika bord. Vi fick även vänta på maten i en halvtimme trots att det var förbeställt. Men alla blev iallafall mätta.

(null)

Vi hade sedan fått fixat en hörna på saloonen brevisar uteservering där vi kunde sitta resten av kvällen. Jag hade fixat lite dekorationer hemma och Robin satte så snyggt upp det innan vi gick till resturangen ❤️
Var mysigt att sitta där, men många var trötta och alla gav upp relativt tidigt. Men så är det ibland. Valentino somnade sittandes brevid mig lille plutten.

(null)

(null)

(null)

Efter en god natts sömn så gick vi upp på söndagen och åt en stor frukostbuffé innan det var dags att packa ner allt.

(null)

(null)

(null)

(null)

Insöp det sista av (det fortfarande regniga) High Chaparral innan vi sedan satte kurs hemåt. Flera års planering poff över. Svårsmält att det är över. Nu behöver vi bara vänta 9 år till innan vi gör det igen (på ett helt annat vis 😉)

(null)

Tack alla ni som kom och delade dagen med oss. Ni är så otroligt fina och vi älskar er alla!

(null)

Visa fler inlägg