När familjen ska bli större

(null)

Jag vill bara börja med att säga tack till er alla som gratulerat oss när vi gick ut med nyheten om att vi väntar tillökning. Alla gratulationer värmer så mycket.

När vi plussade på stickan så var vi båda väldigt förvånade. Graviditeten var inte alls planerad. Då vi behövde kämpa så mycket för att få våra två guldklimpar som vi har med fler år av försök, så var det svårt att smälta att det faktiskt kunde ske av ett oplanerat tillfälle. Så nej vi planerade inte det, det var inte heller att vi "provar en tredje gång för att kanske få en flicka", utan det råkade vara bli så. Och då kände vi att det är ödet som bestämt det här, det var meningen att även Mattheo skulle få bli en storebror. 
Det har varit väldigt mycket att ta in och smälta, men det har alltid varit välkommet ❤️
När vi sedan fick se på rutinultraljudet att det ligger en liten flicka där inne i magen så blev vi nästan lika förvånade som själva graviditeten. Det känns väldigt väldigt roligt och vi längtar nu efter att få göra vår familj komplett med ett tredje barn. Vår lilla tös. Som kommer ha de två finaste pojkarna som stöttar henne när hon växer upp.

Graviditeten har varit tuffare än de andra, mest för att mitt utgångsläge varit sämre än förut. När jag blev gravid led jag, och lider fortfarande, av både anemi och depression. Det gör allt svårare att behandla. Till det har jag dessutom haft ett fruktansvärt illamående under denna graviditeten som jag får äta medicin för.
Så det är rätt tufft för mig. Men just för stunden känns det som både barnmorskan, läkare och psykriatrin har börjat samarbete för att jag ska kunna nå så bra som möjligt. Det är svårt för alla mina besvär går in i varandra och det är svårt att avgöra vart roten till saker är, men vi kämpar på.
Jag försöker ta en dag i taget. Vi har nu gått igenom halva graviditeten och har det gått så långt så går det nog lite till ❤️ 
Men jag är så oerhört tacksam för de i min närmaste närvaro som alltid är där och stöttar och pushar, lyssnar och finns. Utan er hade inte mycket blivit gjort. Utan er hade jag mått så mycket sämre. Ni stöttar utan att döma. Och det är precis det jag behöver just nu. Psyket är skört, men ert stöd gör mig starkare. Tack för att ni hjälper mig framåt, varje dag.

(null)

Ses i sommar lilla busfröet 🩷
Visa fler inlägg