Allmänt morsdag

Morsdag 🌷

(null)

(null)

Morsdag började fint med en härlig sovmorgon (okey ska jag erkänna så är jag bortskämd med allt för många sovmorgonar om vi ska vara ärliga 🙈)
Men det blev lite mys medans maken fixade till en härlig frukost. Fick lite fina presenter med ❤️

(null)

(null)

Fick min älskade krabbelurer till frukost och i paketera låg loungekläderna jag önskar och så härlig choklad ❤️ kan en dag egentligen starta bättre?

(null)

Av allt jag åstadkommit i mitt liv, så är dessa pojkarna de bästa jag gjort. De är också de bästa jag har. Och det jag är mest stolt över, att få vara deras mamma ❤️

Åkte sedan till min egna underbara mamma för några timmar där. Tittade på Htg och sedan var vi ute i det otroligt fina vädret i någon timme innan vi begav oss hemåt. Valentino hade så roligt med vattenkrig med morfar och tvinga morbror att stå och gunga i en evighet 😂 

(null)

Grillad fläskfilé stod på middagsplanerna och eftersom det var så väldigt fint väder valde vi även att faktiskt äta ute (premiär för i år!)
Några kalla öl till gjorde kvällen komplett 😉

Nu ska jag avrunda morsdag med en härlig dusch och sedan lite tv-tid med chokladätande medans barnen förhoppningsvis sover 😅 (tveksamt på lillebror dock då han är väldigt upprörd ikväll)

Tack finaste familjen för en underbar morsdag. Älskar er så ❤️❤️❤️
Och grattis igen till min fina mamma på morsdag, älskar dig massor ❤️
Visa fler inlägg