Kraftig anemi som ej ger sig

(null)

Fick samtal från en desperat läkare idag som inte förstår vad som är fel på mig, då de senaste proverna förbryllar han. Trots tre järninfusioner så lider jag fortfarande av kraftig anemi, vilket går emot konstens alla regler. Varianten förvånad över att proverna var så dåliga då jag åter igen känner mig extremt trött med huvudvärk, yrsel, törst etc. Så inte förvånad över det men är förvånad att intensivbehandlingen verkligen inte gav någon effekt, och jag hoppas vi kommer kunna lösa det så snart så jag kan må bra igen.
Jag får höra att det är otroligt imponerande att jag med mina värden ens klarar av att vara en fungerande person med jobb, barn och hushåll att sköta, men jag tänker bara att det ju inte finns något val? Men jag är trött på att må så här, och jag är ledsen över att inte orka saker, det påverkar mig psykiskt väldigt negativt att ha en sådan fysisk begränsad energi just nu. Blir en väldigt ond cirkel.
Men min läkare försäkrar mig att han inte ska ge upp förrens han får löst det här. Så nu ska jag ta typ en miljon prover, göra undersökningar och röntgas. Det ska sökas överallt efter vart felet är. Så förhoppningsvis hittar han vad som är fel och att det är fel som som kan fixas till så jag snart blir mig själv igen. Ni får alla hålla tummarna för mig.
Visa fler inlägg