Första advent mitt i allt kaos

Jag lovar jag ska berätta om englandsresan, tro mig, jag kommer göra en stor fotobomb med härliga bilder från min 8 dagars långa resa till UK.
Men vi kom hem i fredags eftermiddag och då var det i stort sätt bara för mig att direkt åka till grevieparken för vårat genrep på julrevyn.
(null)

Var superstressigt och intensivt men vi fick till ett bra genrep där vi hade äran att ha både Hasse Andersson och Monica Forsberg i publiken! Kan man bli mer bortskämd som skådis? 

(null)

Sen var det hem sent - sova - upp tidigt - förbereda inför showen - till grevieparken - köra första föreställningen - hem sent - upp tidigt -(ha lite adventskaos)- till grevieparken - köra andra föreställningen - packa ner allt - transportera grejer - hem sent.
Och nu är vi här, sen söndagkväll.
Det har varit så intensivt så jag har inte alls haft någon tid att sitta med bilder och grejer, har inte ens hunnit packa upp min resväska än!
Men det kommer, jag har så mycket att visa och berätta om resan!

Men kan säga att helgen med revyn har varit toppen! Vi fick förvisso inte så mycket folk som vi önskade, men det blev två toppenföreställningar och jag tror alla som kom fick sig många goa skratt. Var så roligt att höra varje gång publiken skrattade eller kände igen sig. Som regissör blir man stolt när det man arbetat på kommer fram och faktiskt når ut till publiken!

Men mitt i det här kaoset var det idag då första advent. Vi har världens bästa och underbaraste adventstraditioner i vår lilla familj, men huset var totalt i kaos så allting blev mest fel. Jag orkade inte alls utan gav typ upp och bröt ihop medans Robin gjorde sitt bästa och fick städat upp vardagsrummet, snabbköpte adventspresent och fixade frukost.
Var absolut inte så jag tänkt mig det hela, jag hade verkligen planerat ut men allt blev så fel. Men är tacksam att Robin iallafall försökte, och Tino blev ju glad iallafall för att bussen flyttat in och lämnade av en present. 
(null)

Får han present så är han nöjd 😌  och ja, det blev pannkakor med nutella till frukost och det var väldigt gott. Så även om det blev kaos och inte som jag tänkt mig, blev det ändå en god frukost och glad Tino ❤️ Mattheo passade på att somna istället, så han struntade såklart i vilket 😂 

(null)


Men nu - sova! Imorgon har jag ett berg med förskjutet pappersarbete att göra.  Eller ja, ska försöka sova iallafall. Har sådan extrem mensvärk att jag mår riktigt dåligt. Hatar de gångerna mensen verkligen lamslår en. Får hoppas det släpper så det inte eskalerar, för då är det inte mycket som hjälper…

Over and out!

Visa fler inlägg