Familjeliv halloween, pumpa

Mr Halloween

Valentino älskar halloween. Ingen vet varför. Vi är inte några större fans av högtiden. Och Valentino är väldigt rädd av sig. Men ändå älskar han halloween med alla pumpor , skelett, vampyrer och spöken.
Han går hemma och tjatar om att han och Felicia ska göra pumpa, han låssas ha halloweenpartyn, han klär ut sig, han går "bus eller godis" etc, helt galen således.

Igår fick han en pumpa av morfar. Helt överlycklig ville Valentino genast åka hem och fixa pumpan. Han ville helst haft den hos sig i bilen men lyckades få han att förstå att den var för stor för att få plats i bilstolen med honom.
Sedan tillbringade han kvällen med att sitta och klappa på pumpan, kolla vilken typ av ögon och mun den skulle ha, fråga hundra gånger när vi skulle fixa den etc.
Idag fixade vi äntligen till den.
(null)

(null)

Han var så lycklig när han arbetade på sin pumpa. Och oj så svårt det är som vuxen att se till att arbetet går framåt utan att ta över när det gäller att fixa en pumpa..
(null)

Efter att ha tvättat den och sedan gröpt ur den så var det dags att rita ansiktet. Valentino fick såklart rita den och så hjälpte jag att justera det lite sen (i samråd med valentino såklart)

(null)

Han var så nöjd med sin pumpa! Älskar hur stolt han ser ut när han står brevid den 😊

(null)

Sedan skulle den såklart ut och få ett ljus så den lyste. Spänningen var enormt. Han ville ringa mormor och morfar för att berätta vilket han såklart fick göra. Visade stolt sin pumpa via FaceTime ☺️

(null)

Så där är resultatet. Årets pumpa av familjen Kaun, designad av Valentino.
(Och nej Felicia - det betyder inte att er pumpadejt kan skippas, han väntar på dig än 😂)

Visa fler inlägg