Sa ju det

(null)

Som jag sa så skulle denna veckan om möjligt bli ännu tuffare än den förra, det är så mycket att göra. Och det påverkar min tid och ork att blogga, så ha tålamod med mig!
Men måste iallafall visa hur stilig Valentino var i början på veckan när de hade avslutningscermoni på hans förskola (efter sommaren ska han byta till avdelningen för de äldre barnen)
Robin skickade bilderna till mig när jag var på jobbet och jag skrattade gott åt Valentinos konstanta minspel, han är helt klart en liten clown ❤️ Men ack så stilig sådan! 

Annars har jag jobbat min andra vecka som brevbärare. Jag har nu haft tre runder helt själv, läskigt men väldigt kul. Förutom idag, för det var lite för mycket och blev för mycket fel (ur mitt egna perspektiv, inte något som chef eller arbetsledare sa utan de hade full förståelse för att det blir lite fel i början, men man själv vill ju helst vara proffs direkt)
Och efter jobbet har jag varit så trött att jag inte orkat något mer än att sitta framför tvn. Har inte alls känt mig som en bra mamma för jag har inte orkat ge dom av min tid så som jag brukar. Men det blir nog bättre när jag vant mig lite mer att jobba igen 😂 

Idag efter jobbet åkte jag dock till mamma för att som varje år fixa kransar och buketter till midsommar. Finaste Pia hjälpte mig göra dom (utan henne vore det ta mig tusen omöjligt för hon är grym på att göra buketter, ett proffs!) och hon var snäll och började göra kransar redan vid lunch pga att jag jobbade och inte kunde börja förrens efter fyra.
Och mamma assisterade så snällt och hjälpte till att fixa med blommor och blad bland annat ❤️ Tack för all er hjälp!
Nu är klockan snart två på natten och vi har nyss kommit hem efter allt jobbande. Men varit rätt mysigt att umgås under tiden, och Valentino var med så fick faktiskt umgåtts lite med han. Var så roligt att se han springa runder och leka ute, leka inne, köra sin bil, titta på sin telefon, springa på traktorsläp etc. Han hade så kul hela dagen och somnade tvärt i soffan vid elva/halv tolv. Min sötnos!

Men nu - bums i säng. I morgon är det midsommar och då är det massa mer som ska fixas och göras!

(null)

Visa fler inlägg