Familjeliv jul, julafton

En god jul 🎄

(null)

(null)

Julafton och fjärde advent började så där härligt som det ska. Vi öppnade paketen som tomten lämnat i våra julstrumpor, sista presenterna i kalendern öppnades och en god frukost lagades. Robin ville ha tomtegröt medans vi andra åt pannkakor med nutella och banan medans vi tittade på sista avsnittet av julkalendern. Måste säga att årets kalender verkligen varit bra!

Vid halv ett gav sig Robin iväg för att börja tomta och var sedan borta resten av dagen. Jag ägnade större delen åt att städa, baka och dekorera då julen i år skulle firas hos oss ❤️

(null)

Då vi inte var så många detta året så passade jag på att göra det lite extra fint, alla fick en minikorg med "bra att ha" saker och så dukade jag fint med ljusslingor och dylikt.

(null)

Klockan 18 kom folket och även om vi inte var många blev det ändå en hel del paket "under" granen!

(null)

All mat dukades fram och vi högg glatt in på allt det goda!

(null)

(null)

Valentino åt en macka med ost medans Mattheo glatt mumsade i sig flera portioner av julmaten. Det slank ner både korv, köttbullar, lax, sill och mycket mer där till. En som älskar mat kan man säga 😜

(null)

(null)

(null)

(null)

Runt nio kom tomten äntligen och delade ut paketen. Valentino hade ingen aning om vem som var tomten utan köpte helt att det var den riktiga tomten som kom i år istället för pappa som han vet "jobbar för tomten". 

(null)

Mattheo var inte rädd för tomten men satt helst i pappa famn, är ju alltid bättre att ta det säkra före det osäkra 😊😂

(null)

När väl tomten delat ut paketet skickade Valentino glatt iväg tomten genom att följa honom till dörren sedan dök han ner i hans hög med paket!
Vi hade två överlyckliga barn som fick så mycket fint och som direkt började leka med allt. Valentino fick lov att gå in på sitt rum för att börja bygga med legona han fått, sedan såg vi inte han mer resten av kvällen 😂

Själv fick jag också så många fina och underbara presenter och jag känner mig så tacksam för vart enda ett ❤️ Tack alla för era fina presenter!

Sedan blev det lite tomtegröt och kaffe innan vi spelade julklappsspelet som i år slutade med att alla faktiskt vann minst en sak var. Inte ofta det händer!

Sedan var det snacks och en massa struntprat till klockan passerat över midnatt innan vi avrundade årets julafton och alla gick hem till sitt.
Var en så härlig julafton fylld med värme, kärlek och skratt. Precis så som en jul ska vara ❤️

Hoppas alla där ute också fick en lika mysig julafton och att ni idag kan få slappa i soffan och bara äta onyttigt, det har alla gjort sig förtjänta av ❤️
Visa fler inlägg