Allmänt barnrum, inredning, portabelAC

Barnrumsinredning

(null)

Inser att jag nog glömt visa Valentinos rum efter makeovern. Här uppe är hur hans rum såg ut innan. Efter mycket övervägande beslutade vi oss för att investera i en portabel AC till hans rum. Valentino är ett väldigt varmt barn som tyvärr inte kan sova när det är varmt i rummet. För att göra oddsen sämre så bor vi i en supervarm lägenhet och hans rum är dessutom det varmaste och svåraste att kyla ner och hålla svalt. Så nu när det även börjar bli varmt ute igen så kände vi att det inte riktigt fungerade längre utan vi valde en AC till honom. Med det behövde vi möblera om på hans rum för annars fick inte ACn plats.. 
så jag letade runder efter begagnade möbler och hittade superfint litet bord och två små stolar superbilligt och en hylla superbilligt, så målade jag om de så de passade rummet.

(null)

Så nu ser rummet ut så här! (Låt er inte luras av bilderna, hans rum är i verkligheten väldigt litet så får inte plats så mycket)
ACn är kopplad genom fönstret som är förseglat för att inte varmluften ska komma in igen (och det stora fula röret döljs av gardinen) och den kyler snabbt ner hans rum strax innan han ska sova (vilket är så skönt då det ju inte ska vara så kallt på dagen när han är där inne och leker)
Och så hylla med hans leksaker, såklart ska allt vara tillgängligt för han att nå själv (förutom böcker) och han älskar redan att sitta vid sitt bord (och på sitt bord) och lekar med bilarna ❤️ Så tror han är rätt nöjd med rummet. Vad tycker ni??
#1 - - Mamma:

Tycker det blev jättefint.

Svar: Tack ❤️❤️
Sandra Kaun