Allmänt crêpes, recept, önskemål

Inte längre vilsen pannkaka

(null)

När vi låg inne på BB efter Valentino var född så serverades det crêpes med en sås ena dagen. Jag är inte en människa som tycker om mat-crêpes utan mer som efterrätt fann dock den jättegod.. åt upp hela stora portionen.
Sen dess har jag tänkt på det maträtten. Försökt och Googla runt men fann inget som såg rätt ut. Började till och med misstänka att det kanske faktiskt var svamp involverat utan att jag ens märkt det och ändå tyckte det var gott... men hur skulle jag då kunna hinna receptet då det är ännu mer främmande för mig.
Så jag tog en väldigt stor chansning och mejlade helt enkelt sjukhuset och skrev att jag tyckte så mycket om det jag åt för ett och ett halvt år sedan och undrar om de kanske visste vad det var.. döm till min förvåning när jag fick svar rätt omgående där de tackade för det fina berömmet och att de tyckte det var roligt att maten gav så stort intryck. Sedan fick jag äntligen veta vad exakt det var: köttfärsfyllda crêpes med ostsås som fått smak av tacokrydda! Blev så lycklig och tacksam så idag testade jag att laga rätten och det smakade nästan exakt rätt! Magiskt! Thank You!