Familjeliv, Jobb & Nöje Gotland, hemester, hemestra

Icke fungerande badplaner

(null)

Våra badplaner går alltid i stöpet, det är så vi är vana att leva. Trots det fortsätter vi alltid försöka. Kalkbrottetet igår blev en flopp. Strandbesöket idag lika så. Vattnet var så iskallt att vi inte ens försökte få Tino att plaska i strandkanten. Så nu get vi upp för denna veckan!

(null)

Men det blev ett besök till krusmyntagården och efter en lång krokig väg hittade vi även "sandkull-Annas stuga"

(null)

(null)

Är otroligt att ett hus "där inget speciellt" har hänt kan ha så mycket historia. Tänk bara på det faktum att i detta pyttelilla huset bodde där 6 vuxna människor...bara det är rätt svårt att förstå.

Tidigare under dagen var vi även uppe i fängelsetornet i ringmuren, hade inte mobilen så därför är det bara bilder i systemkameran så det får ni ge er till tåls med. Men det var ett intressant besök väl värt sin stund. Mycket fakta om en väldig rå tid i vår svenska historia.

(null)

Innan kvällamaten gick vi ner till lekplatsen på Almedalen så Tino skulle få leka lite till. Hann då även med att få se en enormt fin solnedgång. Tänk vad vacker naturen kan vara! Helt magiskt!

Tyvärr rätt mycket liv på torget ikväll, märks det är lördagkväll, folk vill hellre festa än att hålla säkert avstånd, så det var skönt att kunna ta sig där ifrån snabbt och sätta oss på en nästa helt tom resturang en bit ifrån torget. Den resturangen hade god mat med så det gick inte större nöd på oss. Men synd att se att folk tappar omdömet så fort bara för att de vill festa.


Men vi har haft en underbar dag och sett väldigt intressanta saker. Valentino har dessutom fått lekt på hela tre olika lekplatser idag så han har varit jättenöjd. Nu får det bli lite sömn (med ljudet av party utanför) innan morgondagen tar vid.