Familjeliv, Jobb & Nöje Visby, hemester, hemestra

Morgon middag kväll

(null)

(null)

Den här dagen startade med att Robin och valentino väckte mig kl 06.00. Tino hade vaknat till och varit ledsen (jag hade inte börjat höra det än i min sömn) så Robin tog upp Tino och la honom hos mig i sängen. Vaknar av en klättrande bebis. Jag tittar på klockan och ser att hon bara är sex så jag säger till Robin att han definitivt inte är redo att gå upp. Mycket riktigt började Tino "borra in sig" för att sova hos mig. Så somnade Tino. Och Robin.
Och jag var vaken. För jag kan sällan somna om efter att ha vaknat..
Så där fick jag snällt bara ligga och vänta...kunde inte väcka resten av huset genom att börja röra runt heller så fick bli att ligga och lyssna på deras snarkningar och titta på sociala medier tills klockan blev halv åtta då jag ansåg det vara ok att gå ner och börja göra frukost till alla.

(null)

Tino tog även sig en god tupplur i bilen när vi körde runt på ön senare på dagen ❤️

(null)

Men det blev en rätt lugn och skön dag, det var tänkt att bli bad men kalkbrottet vi valt att åka till var en riktig besvikelse och innan vi lyckats ta oss till en strand så var solen borta så vi gav upp. (Solen kom dock tillbaka lite senare men då var badhumöret över)
Blev istället lite stopp här och var på lite roliga butiker och café. Blev en öl när vi kom innanför ringmuren igen och tittade sedan lite mer i butikerna längst gatan hemåt.

Sedan var det relaxande, god middag ute på gamla torget och en "tidig" avslutning då tröttheten var rätt stor hos alla 😆