Allmänt fira, mamma, morsdag

Att bli firad som mamma

(null)

Idag är det mors dag, en dag som jag alltid älskat (och fortfarande älskar) att få fira min mamma. För hon är grym och förtjänar alltid att bli firad!
Men att äntligen få bli firad själv som mamma är otroligt fint ❤️ att ha en son som smiter in till mamma innan Robin ens hunnit gjort klart frukosten är underbart. Att ha en son som kryper upp i sängen med ett kort och paket, oj det går inte att förklara 🥰

(null)

Jag skämdes bort med ett sött kort som innehöll fint klotter gjort av Valentino, en underbar morgonrock och ett mobilskal med fina bilder på lilleman 🥰🎁😍 Så fint!

(null)

Frukosten blev härligt onyttiga krabbelurer med nutella, mums!

Så en härlig start på dagen (även om jag varit vaken halva natten pga menssmärtor) och hoppas resten av dagen blir lika fin!


En del tycker att Mors dag är en kommersiell och överskattad tvångsfirande dag eller en dag som är orättvis mot de ofrivilligt barnlösa eller de som förlorat sina mammor - kan absolut förstå det.
Men jag som mamma har burit på ett barn i nästan 10 månader med alla dess besvär, jag har kämpat med amning, bristningar, styngd som skapade problem, sömnbrist, hudsjukdomar, smärtor, dessutom är ju tillgänglig dygnet runt för att ta hand om en annan individ, offrar mig själv för att utveckla någon annan. Självvalt - ja absolut, men det är enda ett jädra tufft jobb och jag tycker ta mig tusan att jag förtjänar att bli firad, jag precis som all andra mammor där ute. Vi gör ett grymt jobb och vi förtjänar en dag ❤️#1 - - Anonym:

Helt rätt! Heja alla mammor!

#2 - - Anonym:

Helt rätt! Heja alla mammor!

#3 - - Robin:

Det tycker jag med, sen att du är den bästa av dem alla gör det inte mindre rätt <3 :)

Svar: Tack älskling 💋 du är så otroligt fin!
Sandra Kaun