Form & Hälsa energi, järninfusion, läkarbesök

Olika fokus

(null)

Jag och Robin fick sett en så fin solnedgång när vi var ute på promenad, helt ljuvlig!

Några har frågat hur det är nu efter förra järninfusionen. Jag var lite förberedd på att yrseln skulle komma som biverkning så när den tillsammans med värk i kroppen kom några dagar senare så var jag inte förvånad. Yrseln försvann dock nästan direkt igen men värken i kroppen ökade istället. Så i en halv vecka nu har jag gått runt med värk i hela kroppen. Inte jätteroligt men tror nog det går över om någon dag eller så, man får bara försöka stå ut.
Men trots det så känner jag ändå en förbättring denna gången. Inte så att jag orkar hjula hela dagen runt men jag har orkat både lite studier och teaterfixande. Jag hoppas att det fortsätter så, så kanske jag även snart orkar städa lite med. Hatar stök i hemmet!
Men är bara glad för att jag fått tillbaka lite av energin denna gången, mer än vad jag fick förra gången. Nu får vi bara hålla tummarna att det håller ett tag.
Och så måste jag masa mig till att boka läkartid med, min läkare har ordinerat mig att boka en tid för att utreda blodförlust/mensproblem etc. Men jag är så kass på att ringa och boka tid. Tycker det är så mycket bättre när de bara skickar en tid till en. Eller de som är steget bättre och har bokningsmöjligheter via "mina vårdkontakter", vilket de tyvärr inte har där jag går 😔
Men jaja... ska försöka se till att boka en tid..