Allmänt bilder, känslor, semester

Andas vardag

Är tyst igen på bloggen, som vanligt känns det som den senaste tiden. Ber om ursäkt till alla er fina läsare. Det är otroligt mycket som pågår i vardagen nu, håller på att avsluta en sommarkurs som behövde omtentas, samtidigt som jag försökt komma igång med mina vanliga studier men det har varit en massa strul och en lärare har verkligen fått mig att må skit, så det har slösat min studietid och trots att terminen precis startat är jag nu redan en vecka efter i pluggandet, känns lagom roligt.
Sedan har jag jobbet som också måste ha sitt fokus, för att underlätta nu när det är mycket annat så försöker jag planera in och schemalägga saker så jag inte behöver tänka på det dygnet runt. Enormt stor tid tar föreningen med kommande julshow. Det ska sättas ihop en ensamble, det ska fixas lokal, det ska fixas manus, licenser, avtal, musik, försäkringar, utrustning... en maaaassa saker att fixa där, och nu börjar man märka att det börjar bli dags att få färdigt allt. Massa stress.
Samtidigt så har Valentino fått vara hemma då han varit snuvig, i dessa tider får man inte gå på förskolan vid minsta symptom och alla vet hur länge ett barn kan ha en rinnande näsa utan att det är något annat, så vi får väl se hur länge han måste vara hemma.. Men en vecka hemma har redan påverkat hur mycket man får gjort på dagtid hehe..
Lägg sedan till att Willy har fått problem med tänderna och vi har nu ÄNTLIGEN lyckats få en vetrinär tid, så på torsdag så ska han få hjälp. Men samtidigt vet vi att det kommer gå mellan tre och fem tusen på det besöket. Inte jätteroligt...
Dessutom har min bil en kommande stooor service som är tvungen att göras innan besiktningen, planen var att försöka vänta så länge vi kan innan det var tvunget att göras så vi kanske kunde spara ihop pengar (då bara det kommer kosta sjutusen) meeeeen så poff dök en gul jädra lampa upp på pandelen, katalysatorn. SÅ klart. Så nu fanns det inget mer. Det ska bli felsökning, lagning och service, inbokat om två veckor. Totalt kommer det gå på gissningsvis 13-15 tusen... suuuuuck.. Är så jävla ledsamt att behöva ta sina hårt sparande pengar till sådant.. Men vem behöver egentligen spara ihop till handpenning för ett hus?
 
Utöver det, är jag trött, får inte riktigt rätt på mina järnvärden, försöker ställa in ny dos på min stämningsstabiliserande medicin och försöker få till någon form av normal sömn trots stress som skapar ångest. Så det är mycket. Men samtidigt som det är mycket så har jag ett underbart nät bestående av min fina familj som stöttar och ger kärlek och styrka. Så varje dag har en början och ett slut och jag kämpar vidare. Det är otroligt mycket roligt som händer och jag försöker med hela mitt hjärta lägga fokus på det och försöker skapa scheman för att lägga upp min tid för allt som ska göras, så tankarna inte behöver mala dygnet runt. 
 
Var inte riktigt meningen att detta inlägget skulle bli så mycket text. Hade bara tänkt säga att det är lite mycket just nu, och sedan slänga in lite bilder från Gotland. Men ibland kommer orden när man sätter fingrarna på tangentbordet.
Så ta vad jag skriver med en nypa salt för jag orkar inte ens läsa igenom vad jag skrivit, och hur jag skrivit det. Så det får vara så som det är. 
 
MEN jag hade tänkt visa er lite av de bilder som inte följde med innan från Gotlandsresan. Så här får ni lite :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här fick ni en jätte-photobomb. Har inte hunnit redigera bilderna heller som jag hade önskat, så bortse från att bilderna inte är hundraprocentiga än ;-)
Men hoppas ni ändå kan få känslan över hur jävla bra vi hade det på en så otroligt vacker plats. Var en så underbar vecka!