En salig röra

(null)

(null)

Insåg att jag inte bloggat på en vecka. Men det har varit en så enormt intensiv vecka med hundra känslor som jag behövt hantera.
Svärmor var nere under helgen vilket Valentino älskade för då hade han någon som lekte med honom hela tiden 😂❤️
Svärmor åkte hem på måndagen, det var även min första dag på nya jobbet.

(null)

Jag har nämligen börjat jobba som brevbärare på CityMail. Gjort min första vecka som har varit väldigt intensiv med så mycket info att ta in, nya människor att möta och tidiga morgnar att bestiga. Har haft träningsvärk utav guds nåde (efter en cykelrunda jag gjorde andra dagen), huvudvärk och tusen känslor, högt och lågt. Är SÅ tacksam att jag har Robin som stöd, han är helt underbar och stöttar och stärker mig, och hjälper mig när jag faller. Det är mycket att ta in och jag blir överväldigad av allt.
Men jag kämpar på och försöker lära mig så snabbt som möjligt för att klara mig själv på jobbet. Håll tummarna för mig!

(null)

Vi har även firat skolavslutning. Zacharias slutade nian och med det kommer såklart en jordgubbstårta hos mamma! Så gott 😋 

(null)

Har också hållt på att planera och fixa inför nästa veckas karneval som vi ska medverka i (Teatermasken). Kräver en hel del tid och planering!

(null)

(null)

Sedan har jag försökt umgås med mina små killar så mycket jag orkat. Och studera (utan bra resultat)
Igår umgicks jag med Bodil och Felicia. Vinkväll med tjejerna är alltid mysigt. Vi fick dit Jenny och Josefin med. Sedan crachade vi Leahs 19årsfest för vi tyckte den behövde livas upp. Slutade med att jag inte var hemma förrens halv två på natten 🙈
Var en rolig kväll på många sätt och vis.

Nu är det söndag och halva dagen har redan rusat iväg. Blir lite Htg hos mamma nu sedan plugga lite innan det är dags för mat och sova. 
Nästa vecka kommer bli ännu mer intensiv än den här, hur fasiken ska det gå??