Form & Hälsa gravidkilo, vikt

Det är positivt ändå

så  (null)

Jag tänker inte hetsa kroppen men så klart vill jag gå ner alla extra kilo jag dragit på mig och jag längtar till att fortsätta min viktresa (började ju den innan jag blev gravid men hann aldrig ner till min målvikt) 
Den här veckan har vågen stått still, vilket såklart alltid är tråkigt. Har fortfarande 6 kilo kvar som är rena graviditetskilon (har tappat 8 kilo)
Gör ju än så länge inget för att aktivt bli av med dom så ska absolut inte klaga, tycker nämligen att än så länge måste min kropp få lägga fokus på att läka. Men då man inte ammar får man ju inte den oftast gratis skjutsen med viktnedgång så klart att man håller lite koll.
Så absolut är det lite tråkigt när det står still, men det kommer nog gå ner lite till, och snart kommer jag börja aktivt jobba för att hitta tillbaka till en stark kropp som jag själv är nöjd med. Så snart jag läkt fysiskt ❤️
MEN en positiv sak är att jag nu haft två hela dagar utan någon smärta i brösten *pepparpeppar* så kanske börjar de äntligen ge upp! Så glad att det äntligen slutat göra ont, hoppas det håller sig så nu så jag kan börja använda bh snart igen (enligt rekommendation ska man undvika bygelbh vid mjölkstas för man kan få mjölkstockning)

Tänk vad konstiga saker man kan se fram emot 😛 
Idag är det dessutom fredag och det är dags för masked singer 🤩  Är ni taggade?