Familjeliv, Jobb & Nöje skolavslutning, sommarlov

Skolavslutning

(null)

Idag firades det skolavslutning hos mamma ❤️ Enligt tradition så är det jordgubbstårta och paket när man slutar skolan, det är sedan länge känt!
Tekniskt sett slutar inte våra pojkar än för de går på sin förskola till en bit in på Juli, men Zacharias slutade nian idag och det är då vi kör 😀 Tänk att nästa år är det Tinos skolavslutning som styr, för då slutar han förskoleklass, helt sjukt!

(null)

Denna nyblivna trebarnsmamman hade faktiskt unnat sig en lång skön dusch innan festligheterna så med en "ny" klänning på och några örhängen så kände hon sig faktiskt ganska fräsch 😜 Inget smink men ack att man kan känna sig rätt fin ändå med nytvättat hår och bekväm klänning.

(null)

Mattheo tyckte om tårtan lika mycket som vi andra! Inte mycket som slår en tårta fylld med äkta jordgubbar!

(null)

Och Tino blev SÅ glad för sin present, för det var ett Lego som han tjatat om så länge nu! Lyckan var total!
Mattheo fick också ett Lego (såklart med traktortema) som han blev väldigt glad för och började faktiskt försöka sätta ihop delarna. Men när det blev för svårt så kom storebror och hjälpte honom så snällt ❤️
Var imponerad både över hans hjälpsamhet och över att han kunde bygga ihop alla delar utan att ens titta i beskrivningen! Mer än jag kunde 😂
Efter tårta och paket så spelade vi lite spel och timmarna försvann, tänkte inte på vad klockan blivit förrens Mila berättade att hon var hungrig igen! Så var en mysig och rolig stund med finaste människorna!
Tack mamma för supergod tårta och pojkarna tackar så för sina presenter ❤️💕
#1 - - Mamma :

Tack själv.Dessa timmar gick i raketfart och roligt var det