Familjeliv halloween, kalas, valentino

Liten blir stor

(null)

(null)

(null)

I måndags var det Valentinos födelsedag. Kanske att det var hans dag, men det var även min dag, för det är den dagen som jag blev mamma. Hans födelsedag är alltid en påminnelse om vilken otrolig tur jag haft som har fått den äran att få bli en mamma. Han gjorde mig till mamma, och han lär mig varje dag vad det innebär att vara mamma.
Alla nya milstolpar delar vi tillsammans, för vi är lika nya för dom och vi lär oss ihopa. Vi trevar framåt och gör en bana för hans småsyskon. Det ger ett speciellt band som jag känner mig lyckligt lottad att få dela med honom ❤️
Så dagen var här, den stora sifferballongen blåstes äntligen upp. Valentino hoppade glatt upp dels för att kolla till pumpan han fått av morfar och kolla in födelsedagstårtan!

(null)

(null)

Presenter öppnades och så mumsade han på marsipanen från prinsesstårtan innan det var dags att gå till skolan.

(null)

(null)

Mila tyckte grädden var relativt god, framförallt om hon fick använda tummen för att hålla kvar grädden i munnen.

(null)

(null)

När skolan var avklarad var det dags att skära till den stora pumpan morfar gett dagen innan. Tino ritade noga upp hur ansiktet skulle se ut och sedan skar han (med hjälp av mig ibland) ut bitarna som sedan bildade en fin halloweenpumpa.
(null)

Han blev så nöjd med pumpan och såklart ställde vi ut den. Grannarna måste tro att vi inte har en aning om när det faktiskt är halloween 😂

(null)

Sedan var det dags att göra iordning för kalas med familjen. Såklart var temat åter igen halloween enligt önskemål.

(null)

Tino klädde ut sig till Häxa igen och var mycket nöjd med dekorationerna jag ställt i ordning där hemma.

(null)

Skelettbutlern Ernst lånade vi hem från mamma och han fick servera lite monsterchips till gästerna.

(null)

(null)

Var lite tight budget i år och lite hektiskt schema så våra outfits blev lite lågmälda, jag tog en liten häxhatt och mina skelettörhängen på mig tillsammans med mitt spökhalsband. Hade tänkt måla ett litet spindelnät i ansiktet men tiden rann iväg 😜
Mila fick en liten halloweentema-tröja som jag tryckt själv med hjälp av min cricut. Sedan lite skeletthänder i hårbandet.

(null)

(null)

Mattheo körde på pumpatröja (och ett diadem som mystiskt försvann innan vi tog bilden)

(null)

(null)

Sedan kom gästerna och familjen Hervèn var definitivt de som lagt manken till och klätt ut sig så snyggt allihopa! Var till och med så Mattheo inte ville släppa in Bodil när han öppnade dörren för han kände inte igen henne 😂

Efter paketöppningar serverade vi kycklinggryta med ris och där efter blev det lite kaffe och kakor innan kvällen avrundades.

(null)

(null)

Valentino hade en toppenfödelsedag och slocknade snabbt i sin säng när han väl la sig.
Han tyckte så mycket om sina presenter och alla utklädnader. Vill han ha samma tema nästa år med så ska jag definitivt se till att ta en bättre kostym till oss övriga!

Tack alla för att ni kom och firade vår lilla stora kille och förgyllde hans dag!
(Och sorry för att vi skrämde er med vår halloween-ringklocka 😂)

Nu väntar vi bara på slutet av oktober då det blir tredje rundan med halloween för våran del 😂 Så är livet med en halloween-galen 6åring!
Visa fler inlägg