Allmänt Gotland, Visby, hemester

Olika vinklar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdagen spenderades i Fårösund och även Fårö.
Många roliga timmar gick till att titta runder på gamla gårdar, väldigt fint gjort. Fanns även mycket för barn vilket gjorde det hela roligare, såklart.
(null)

(null)

(null)

Var verkligen ett riktigt mysigt ställe som jag rekommenderar alla som är intresserade av historia att åka till. 

(null)

Idag stannade vi på hemmaplan och valde att utforska muren. Vi gick runt hela ringmuren och läste all fakta och klättrade uppåt och neråt... det tog hela dagen dock, för vi var ju tvungna att pausa för lunch, drinkar och shopping ibland 😆 blev även en tur hem för att dricka några glas vin innan man fortsatte utforskandet av ringmuren.
Dock fotograferade jag mest med systemkameran under den vandringen så de bilderna får visas en annan dag.

(null)

(null)

(null)

Vi gick in på domkyrkan som verkligen valt att coronaanpassa på ett "temainriktat" sätt. På toaletterna till exempel så har de satt upp bilder på hur man ska tvätta händerna, med takt till "fader vår". Tyckte det var så smart av dom!

(null)

Tände även ett ljus för farfar. Han är fortfarande en så stor saknad hos mig och jag tycker om att tända ett ljus för de som lämnat oss, för att på något sätt känns det som att man kan ge en kärleksfull hälsning till dom... 

(null)


En helt fantastisk dag i gamla staden i Visby. Så enormt mysig miljö och det är härligt när man har den tiden att bara vandra runt i den ❤️