Jobb & Nöje avslutning, jul

Advent och avslutning

(null)

Andra advent och äntligen är ordningen återställd med adventsfrukost. Idag blev det fattiga riddare delux med socker och kanel. Mums! 
Lille nissen hade även fixat en adventspresent till Valentino. Tyvärr var Tino på ett riktigt kasst humör halva dagen så han uppskattade inte sin present förrens flera timmar efteråt. Men han var väldigt söt när han väl var lugn och utforskade och såg att det var en Bamse i presenten. En snäll Nisse vill jag lova!


Igår var det tråkigt nog dags för avslutningsfest med ensemblen. Inte tråkigt med själva kvällen tillsammans men tråkigt för att det betyder att det är slut.
Men det blev en härlig kväll. Det var god mat, god dryck, minnespresenter, quiz, röstningar och roterande handsprit 😂 

(null)

Vi hade jultema på kvällens klädkod och jag älskar hur kreativa alla kunde vara! De var så fina! 
(null)

Själv så blev mina detaljer till tänka tomtenisse-outfiten jag planerade för försenad så då var det inte lönt i min mening att eks försöka, så jag fick istället improvisera och tog en av syrrans gamla klänningar som jag sydde fast glitter på och pyntade med julgransbrosch. Lite halsband med granar och en minijulhatt så var min outfit done. 

Den som vann priset dock var den kreativa scenarbetaren Leah som fixat ihop en julgransoutfit! Grymt jobbat!

(null)

Sedan hade ensemblen varit så fin och fixat present 💝 Hur fint är inte det? Värmer i hjärtat!
Blir gott att mumsa på nu i juletid!


Så nu ska det bara betalas lite fakturor, göras balansrapport och dylikt tråkigt, ha styrelsemöte och planera för årsmöte.
Så en del kvar för oss i styrelsen förvisso. Och så är det dags att börja suga på framtidskaramellen, vad vill vi göra nästa gång? 🤔 
Vad tror ni?