Familjeliv, Jobb & Nöje jul, jul2020

Jul i en pandemi

(null)

Vi är med om något som inte är så vanligt, vi upplever en pandemi. Det är något som sliter på alla och det innebär att vi för tillfället lever i en vardag som inte är den vi är van vid.
Att julen inte skulle bli som vanligt var inte så förvånande. Men för oss blev det även en jul som vi tvingades uppleva utan Willy. Julen blev verkligen inte vad vi tänkte.

Tack och lov har vi tino som fyller våra dagar med så mycket skratt och kärlek så vi kan ta oss igenom det, och att lägga fokus på att han skulle få en bra jul hjälpte så vi inte la fokus på att Willy inte fanns med.

Och tack och lov umgås vi som närmast familj i stort sätt dagligen vilket gjorde att vi kunde fira jul tillsammans. Det blev inte jul med hela stora härliga släkten tyvärr, men vi fick fira det med mamma, moster och syskon. Vi höll julens restriktioner vi ❤️ både i antal och umgänge.

Jag hade gjort så paket till alla som var inslagna i små påsar och placerats på det dukade bordet, jag hade dekorerat vardagsrummet med en massa julgranskulor och det serverandes sparkling glögg ur nya champanjekupor (glas som jag så länge viljat ha btw)

Och vist blev det en fin jul. Det blev god mat, härliga samtal, mysig musik och fantastiskt sällskap.

(null)

Tomten kom och delade ut superfina presenter och Valentino var så glad. Han har hunnit bli så duktig på att öppna paket och började öppna själv innan tomten ens hunnit gå ❤️ (nej han är inte rädd för tomten för han vet att det är pappa) 

Sedan blev det spel och godis, och bara umgås. Precis som en jul ska vara. Den blev inte som vi önskade, den blev inte som vi trodde, den blev inte som vi planerade. Men oj vad bra den blev ändå ❤️

#1 - - Mamma :

Ja jag tyckte vi fick en helt underbar jul trots allt.