Jobb & Nöje jul, julshow

Julshow

(null)

Efter extremt intensivt arbete där min hjärna arbetade nonstop med förberedelser så var det plötligt slut. Två liveföreställningar gjordes, vi fick bråka otroligt mycket med tekniken innan men det löste sig relativt bra och föreställningarna fick bra spridning och fint gensvar. 
För mig blev det även en ny utmaning i form av att jag skötte ljuset. Var sjukt länge sedan jag satt bakom ett mixerbord kan jag säga, är nog 9-10 år sedan... så var väldigt läskigt ämnen tacksam att vår ljudtekniker är så skicklig som riggade upp allt, ställde in allt och förklarade tydligt för mig vad jag skulle göra, sedan fanns han on-call för oss hela tiden ❤️ Så jag gjorde det och på andra föreställningaren hade jag faktiskt börjat bli liiiite varm i kläderna och kunde slappna av mer.

Men sedan var föreställningen slut, lamporna släcktes, allt plockades ner och dörren till lokalen stängdes. Det var färdigspelat.
Helt galet. Något vi jobbat med i kanske ett och ett halv år är bara poff slut...
Är alltid en så konstig känsla..

Nu ska scenografi bara tillbaka, fakturor ska skickas ut och fakturor ska betalas. Det ska även göras en balansrapport och grejer, det ska vara styrelsemöte och planerat årsmöte. Och lite mer reklamfix...
Och så ska vi ha en avslutning med gruppen med såklart ❤️

Tack alla ni som uppmuntrat och hejat på under resans gång, och för er som tittade och stödjande föreställningen med ❤️