Allmänt highchaparral, minisemester, park

High Chaparral

(null)

Kom på att jag inte visat upp bilderna från vår minisemester till high Chaparral.
Är ju ett tag sedan nu men det var en mysig getaway för mig och Robin. Vila, underhållning och bara mysa. Alltid välbehövligt för alla.

(null)

(null)

Vi hade kollat runt en massa innan vi valde att åka dit pga pandemin. Men de var verkligen så ordentliga med extremt lite besökare, inga köer, inga folksamlingar, handsprit överallt och det städades ofta. Så vi kände oss säkrare här än hemma på Ica! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Pga pandemin så var det inga direkta shower utan lite annat upplägg. Vi fick till exempel gå in på wilda western-showens scen och titta på dekoren och sedan på nära håll se när de övade falltekniker och annat stundmässigt, var så häftigt att få se lite annat än vanligt! Och jo, de gjorde allt en liten minishow med, när det var lite folk, så hästarna också fick springa runt lite 😜
(null)

(null)


Var verkligen en härlig stund på den arenan.
Tåget körde som vanligt med undantag att det var bara hälften av sittplatserna som kunde utnyttjas, vagnarna rengjordes inför varje ny tur och rånarna höll sig vid ingångarna till vagnarna istället för att springa in. Fungerade fint!

(null)

(null)

Så det var två helt underbara dagar, bara vi två, i bästa miljön, planerande inför nästa år. Det var dessutom extremt varm så ölen smakade extra gott 😋 och oj så mycket god mat, glass och ja.. ännu mer öl 😜 Någon mer som älskar parken?