Allmänt biverkning, tulpaner, yrsel

Shopping och biverkningar

Ber om ursäkt över min radiotystnad... har varit lite senaste dagarna.. mest med kasst mående.. men såklart även roliga saker!
(null)

Jag har äntligen fått en vårjacka och ett par vårskor som är hela tjohoo! 
(null)

Och lille Valentino har fått lite nya pyjamaser i rätt storlek, nya strumpor och ett par vårskor han med ❤️ Och ett par tröjor bara för att de ju är sååå söta!

Så skönt att äntligen fått skaffat det man gått och tänkt länge att man ska göra men aldrig gör!

Några har frågat hur det fungerat med järninfusionen, den gick bra men vet inte om den ger resultat än dock. Där emot har jag istället haft en del biverkningar av den... ett dygn efter infusionen så började jag få yrsel och även lite lätt feber. Tydligen kan man få influensaliknande symtom allt i från någon timme till några dagar efter infusionen... vore ju trevligt att fått den infon..
I går kväll ringdes dock läkaren för konsultation då jag fortfarande var väldigt yrslig hela tiden. Fick då den troliga diagnosen lågt blodtryck. Tydligen kan det vara en annan biverkning av järninfusionen som kan komma "långt" senare... det kunde även sitta i ett par dagar...  fick rådet att dricka ofta men lite. I morse gav den äntligen effekt då yrseln minskat. Febern är helt borta och har fortfarande en del yrsel men såååå mycket bättre än tidigare!

(null)

En mer mysig upplevelse är alla stunder utomhus med lilleman! Vi tittade på mormors fina tulpaner vilket han såklart tyckte var jättespännande.

(null)

Vi tittade på blommorna och jag berättade och visade att man är försiktig med blommor men att man gärna kan lukta på dom...
Nu är ju barn inte så mycket för att utforska med näsan utan istället mer med munnen :

(null)

Så här är hans tolkning av att "lukta på blommorna"

Älskade älskade unge ❤️❤️❤️