Familjeliv, Form & Hälsa familj, ledig

Att kunna andas

(null)

Som jag avgudar denna man. Hur kunde jag ha sådant tur att lyckas få dig till min man? Du är den finaste maken i världen och det finns ingen annan jag hellre skulle vilja dela mitt liv med ❤️ Jag älskar dig så otroligt mycket.

Och vilken dag det har varit idag. Ni vet, en sån där bra dag. En dag då man känner att man får tid att andas. Får tid att stanna upp, skratta, landa, andas.
Idag var en ledig dag från rep, väsenvandringarna avslutade, heldag så inga jobbsamtal kunde göras, det var således en dag utan alla måsten.
Robin lät mig ta en jättelång och härlig sovmorgon, sedan spänderades hela förmiddagen och eftermiddagen med maken och Tino, bara mysande och busandes! Sedan en runda till mamma för lite htg innan vi åkte hemåt igen. Blev faktiskt lite städande tillsammans innan vi bestämde oss för att köpa hem kinamat som åts framför tvn (Tino satt så sött vid sitt lilla bord som vi ställde in i vardagsrummet med)
Sedan fick jag gotta ner mig med en julfilm, äta lite nutellapankakor och fick även målat mina naglar.
Alltså en hel dag med att "bara vara" tillsammans med familjen här hemma. Inget plugg, ingen teater, inget jobb, ingen stress, inga måsten.
Första dagen på ca en vecka utan ångest. 
Så otroligt skönt ❤️ 
❤️
#1 - - linda:

Hej! Vilken trevlig blogg du har

Svar: Tack vad snällt av dig att säga 🥰
Sandra Kaun