Familjeliv bil, dacia, logan, stepway

Från svårt till peppt

Dagen började med ännu ett tandläkarbesök. Inte så akut som förra veckan, detta besök (och några till) är planerade för att fixa det jag har problem med.
Men idag var inget bra besök utan det resulterade i att efter 10 minuter där så satt jag och grät och skakade. Blev allt för jobbigt och lyckades inte hålla det inom mig. Så det brast, är så tacksam för att Robin var med mig, han är mitt bästa stöd och utan han hade jag inte fixat det. Tack vare han kunde jag sansa mig efter ett tag och låta tandläkaren fortsätta med sitt jobb. 
Så inte den roligaste starten på fredagen kanske, men senare under dagen vände det, för då fick vi hämtat hem vår nya familjemedlem:

(null)

Vi kände att den förra bilen inte var stor nog för oss utan vi behöver ha en kombibil, så därför blev det nu den här pärlan som vi leasar i tre år framåt.
Vi är så nöjda med bilen och det känns som det är rätt bil för vår familj ❤️ Så säg hej till Dotty allihopa! (Yes box, fortsätter såklart min tradition med att ge mina bilar namn från Emmerdalekaraktärer, även om det kanske endast är de mer inbitna tittarna som vet vem Dotty är än så länge!😉)

Där efter blev det ännu ett besök till sömmerskan Bitte för lite kostymfix till julshowen. Sedan hem och pyssla med annat till showen, samtidigt som lite godis slinker ner samtidigt som en film visas på tv’n. Helt ok slut på dagen 🙂🙃